Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Arctic Cat είναι ένας από τους παλαιότερους αλλά και μεγαλύτερους κατασκευαστές ATV, Side by Side και Snowmobiles παγκοσμίως.

 

Ιδρύθηκε πριν από 50 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου και συνεχίζει να εδρεύει και να παράγει τα οχήματα της και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στην βιομηχανία ειδικών οχημάτων με παρουσία σε περισσότερες από 130 χώρες.

 

To κύριο χαρακτηριστικό της Arctic Cat είναι το Πάθος και η Αποφασιστικότητα των Ανθρώπων της για την παραγωγή και εξέλιξη των ποιοτικότερων, δυνατότερων και πιο αξιόπιστων ATV και Side by Side στον πλανήτη.

 

Διαθέτει την πληρέστερη γκάμα ATV και UTV με περισσότερα από 30 διαφορετικά μοντέλα καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς.

 

Η Arctic Cat Hellas δημιουργήθηκε από την ομάδα του Motostuff.gr για την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων της Arctic Cat στην Ελληνική αγορά.

 

Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε το πάθος μας για αυτά τα εκπληκτικά μηχανήματα και να τα χρησιμοποιήσετε για δουλειά αλλά και διασκέδαση.

 

Arctic Cat - Share our Passion!

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter του Arctic Circle για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία μας νέα..
Όροι Χρήσης
© 2014 arcticcat.gr, all rights reserved - Web Design by Netplanet
Κατασκευή Ιστοσελίδων